Frans Minnaert (1929-2011)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frans Minnaert
Frans Minnaert (1929-2011)

Frans Minnaert (1929-2011)

Kunstenaar

Frans MINNAERT (Idegem 1929 - ?? 2011)

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
filters
Frans Minnaert - Zonder titel kopen? Bied vanaf 20!
Frans Minnaert (1929-2011) Belgisch Zonder titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen28.5 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Frans Minnaert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans Minnaert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans Minnaert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans Minnaert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans Minnaert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans Minnaert!

Volg het aanbod kunst van Frans Minnaert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans Minnaert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans Minnaert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans Minnaert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans Minnaert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans Minnaert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans Minnaert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans Minnaert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans Minnaert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans Minnaert?

Kunst kopen van Frans Minnaert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans Minnaert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans Minnaert. Om meer kans te maken om de Frans Minnaert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans Minnaert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.