Frans Molenaar (1940-2015)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frans Molenaar
Frans Molenaar (1940-2015)

Frans Molenaar (1940-2015)

Kunstenaar, Designer

Frans Molenaar was een Nederlandse modeontwerper die bekend staat om zijn haute couture ontwerpen. Molenaar studeerde van 1955 tot 1958 in Amsterdam aan de Vakschool voor Kleermakers. Vervolgens deed hij werkervaring op bij Charles Montaigne, Gerard Pipart en Nina Ricci. In 1967 startte hij zijn eigen bedrijf onder de naam Frans Molenaar Couture. Naast het ontwerpen van kleding, waagde Molenaar zich ook aan andere ontwerpgebieden. Zo werkte hij onder andere samen met Ford, Pearl en Royal Leerdam Crystal. Zijn stijl wordt omschreven als tijdloos, eenvoudig en modern en Molenaar gaat de geschiedenis in als pionier op het gebied van mode.

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Frans Molenaar

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans Molenaar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans Molenaar. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans Molenaar en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans Molenaar te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans Molenaar!

Volg het aanbod kunst van Frans Molenaar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans Molenaar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans Molenaar instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans Molenaar kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans Molenaar!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans Molenaar kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans Molenaar en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans Molenaar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans Molenaar of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans Molenaar?

Kunst kopen van Frans Molenaar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans Molenaar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans Molenaar. Om meer kans te maken om de Frans Molenaar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans Molenaar! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.