Fred Koot (1927-2000)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Fred Koot
Fred Koot (1927-2000)

Fred Koot (1927-2000)

Kunstenaar

Fred KOOT (Amsterdam 1927 - Eindhoven 2000)

Aangeboden items
1
Verkochte items
34
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Fred Koot - handgesigneerde litho | 'zonder titel' | 1954 kopen? Bied vanaf 50!
Fred Koot (1927-2000) Nederlands handgesigneerde litho | 'zonder titel' | 1954
TechniekLitho
Afmetingen29 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Fred Koot

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Fred Koot? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Fred Koot. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Fred Koot en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Fred Koot te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Fred Koot!

Volg het aanbod kunst van Fred Koot te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Fred Koot te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Fred Koot instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Fred Koot kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Fred Koot!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Fred Koot kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Fred Koot en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Fred Koot via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Fred Koot of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Fred Koot?

Kunst kopen van Fred Koot begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Fred Koot, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Fred Koot. Om meer kans te maken om de Fred Koot te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Fred Koot! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.