• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Frits Anton van der Horst (1946)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Frits Anton van der Horst

Frits Anton van der Horst (1946)

Kunstenaar

Frits Anton van der HORST (Pijnacker, 1946)

Aangeboden items
1
Verkochte items
35
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Frits Anton van der Horst - Fantasie kopen? Bied vanaf 60!
Frits Anton van der Horst - Fantasie

Grafiek na 1900

Geplaatst doorJohn54

Eindtijd07-03-2022 om 22:57

Jaartal1976
TechniekEts
Afmetingen56 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Frits Anton van der Horst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frits Anton van der Horst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frits Anton van der Horst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frits Anton van der Horst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frits Anton van der Horst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frits Anton van der Horst!

Volg het aanbod kunst van Frits Anton van der Horst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frits Anton van der Horst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frits Anton van der Horst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frits Anton van der Horst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frits Anton van der Horst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frits Anton van der Horst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frits Anton van der Horst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frits Anton van der Horst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frits Anton van der Horst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frits Anton van der Horst?

Kunst kopen van Frits Anton van der Horst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frits Anton van der Horst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frits Anton van der Horst. Om meer kans te maken om de Frits Anton van der Horst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frits Anton van der Horst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.