• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Frits Cornelis Jansen (1916)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Frits Cornelis Jansen

Frits Cornelis Jansen (1916)

Kunstenaar

Frits Cornelis JANSEN (Heerlen 1916)

schilder, tekenaar, pentekenaar, aquarellist, glaskunstenaar

Opleiding: Academie voor Beeldende Kunsten (Rotterdam) avondacademie 1945/46 en 47

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Frits Cornelis Jansen - Zonder titel kopen? Bied vanaf 149!
Frits Cornelis Jansen - Zonder titel

Schilderij

Geplaatst doornelleke1958

Eindtijd22-05-2022 om 15:56

Jaartal1998
TechniekOlieverf
Afmetingen102 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Frits Cornelis Jansen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frits Cornelis Jansen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frits Cornelis Jansen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frits Cornelis Jansen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frits Cornelis Jansen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frits Cornelis Jansen!

Volg het aanbod kunst van Frits Cornelis Jansen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frits Cornelis Jansen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frits Cornelis Jansen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frits Cornelis Jansen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frits Cornelis Jansen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frits Cornelis Jansen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frits Cornelis Jansen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frits Cornelis Jansen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frits Cornelis Jansen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frits Cornelis Jansen?

Kunst kopen van Frits Cornelis Jansen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frits Cornelis Jansen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frits Cornelis Jansen. Om meer kans te maken om de Frits Cornelis Jansen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frits Cornelis Jansen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.