Gagik Manoukian (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gagik Manoukian
Gagik Manoukian (1952)

Gagik Manoukian (1952)

Kunstenaar

Armeense schilder Gagik Manoukian(20-4-1952). De stijl van Manoukian is uniek. Hij combineert verschillende stijlen zoals modern, kubisme en expressionisme. Hij laat zich inspireren door het vrouwelijk schoon. Daarnaast maakt hij prachtige composities met rijke zonnige kleuren met als thema's landschappen stillevens en erotiek. Gagik Manoukian heeft vele prijzen gewonnen o.a. 'The Masaryk academijk of Arts' te Praag en 'The Salvatore dali Art Award'. Ook heeft hij vele exposities gehad in o.a. Berlijn (DLD), Moskou (RSL)en Boston (USA).

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
Gagik Manoukian - acryl op doek - pas de deux, gesigneerd en 2012 kopen? Bied vanaf 750!
Gagik Manoukian - acryl op doek - pas de deux, gesigneerd en 2012Schilderij
Geplaatst doorJBK
Eindtijd 01-04-2023 om 20:33
Jaartal2012
TechniekAcryl
Afmetingen105 cm x 85 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gagik Manoukian

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gagik Manoukian? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gagik Manoukian. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gagik Manoukian en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gagik Manoukian te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gagik Manoukian!

Volg het aanbod kunst van Gagik Manoukian te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gagik Manoukian te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gagik Manoukian instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gagik Manoukian kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gagik Manoukian!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gagik Manoukian kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gagik Manoukian en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gagik Manoukian via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gagik Manoukian of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gagik Manoukian?

Kunst kopen van Gagik Manoukian begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gagik Manoukian, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gagik Manoukian. Om meer kans te maken om de Gagik Manoukian te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gagik Manoukian! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.