Gard van Wegberg (1921)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gard van Wegberg
Gard van Wegberg (1921)

Gard van Wegberg (1921)

Kunstenaar

Gard van WEGBERG (Weert 1921)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Gard van Wegberg - Zonder titel. 1975 kopen? Bied vanaf 395!
Gard van Wegberg - Zonder titel. 1975Schilderij
Geplaatst doorFluxwear
Eindtijd 14-01-2023 om 22:33
Jaartal1975
TechniekOlieverf
Afmetingen112.5 cm x 92.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Gard van Wegberg - Zonder titel. 1975 kopen? Bied vanaf 395!
Gard van Wegberg - Zonder titel. 1975Schilderij
Geplaatst doorFluxwear
Eindtijd 15-01-2023 om 21:06
Jaartal1975
TechniekOlieverf
Afmetingen102.5 cm x 112.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gard van Wegberg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gard van Wegberg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gard van Wegberg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gard van Wegberg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gard van Wegberg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gard van Wegberg!

Volg het aanbod kunst van Gard van Wegberg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gard van Wegberg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gard van Wegberg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gard van Wegberg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gard van Wegberg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gard van Wegberg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gard van Wegberg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gard van Wegberg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gard van Wegberg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gard van Wegberg?

Kunst kopen van Gard van Wegberg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gard van Wegberg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gard van Wegberg. Om meer kans te maken om de Gard van Wegberg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gard van Wegberg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.