Gaston Bertrand (1910-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gaston Bertrand
Gaston Bertrand (1910-1994)

Gaston Bertrand (1910-1994)

Kunstenaar

Gaston BERTRAND (Wonck 1910 - Ukkel 1994)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (13 x Favoriet)
filters
Gaston Bertrand - L'homme au jabot kopen? Bied vanaf 125!
Gaston Bertrand (1910-1994) Belgisch L'homme au jabot
TechniekEts
Afmetingen88 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Gaston Bertrand

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gaston Bertrand? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gaston Bertrand. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gaston Bertrand en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gaston Bertrand te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gaston Bertrand!

Volg het aanbod kunst van Gaston Bertrand te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gaston Bertrand te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gaston Bertrand instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gaston Bertrand kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gaston Bertrand!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gaston Bertrand kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gaston Bertrand en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gaston Bertrand via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gaston Bertrand of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gaston Bertrand?

Kunst kopen van Gaston Bertrand begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gaston Bertrand, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gaston Bertrand. Om meer kans te maken om de Gaston Bertrand te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gaston Bertrand! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.