Gemma M.C. Wingen (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gemma M.C. Wingen
Gemma M.C. Wingen (1947)

Gemma M.C. Wingen (1947)

Kunstenaar

Gemma M.C. WINGEN (Heerlen, 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Gemma M.C. Wingen - Amazonenkoningin Antiope in Delphi kopen? Bied vanaf 45!
Gemma M.C. Wingen - Amazonenkoningin Antiope in DelphiTekening / Aquarel
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 16-10-2022 om 22:09
Jaartal1983
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen48 cm x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Gemma M.C. Wingen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gemma M.C. Wingen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gemma M.C. Wingen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gemma M.C. Wingen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gemma M.C. Wingen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gemma M.C. Wingen!

Volg het aanbod kunst van Gemma M.C. Wingen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gemma M.C. Wingen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gemma M.C. Wingen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gemma M.C. Wingen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gemma M.C. Wingen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gemma M.C. Wingen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gemma M.C. Wingen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gemma M.C. Wingen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gemma M.C. Wingen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gemma M.C. Wingen?

Kunst kopen van Gemma M.C. Wingen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gemma M.C. Wingen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gemma M.C. Wingen. Om meer kans te maken om de Gemma M.C. Wingen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gemma M.C. Wingen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.