Georg Wittwer (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Georg Wittwer
Georg Wittwer (1959)

Georg Wittwer (1959)

Kunstenaar

Georg WITTWER (Koblenz, 1959)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (17 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Georg Wittwer - bronzen vogel kopen? Bied vanaf 200!
Georg Wittwer - bronzen vogelBeeld / Object
Geplaatst doormodernart
Eindtijd 15-01-2023 om 20:14
Periode2000 t/m Heden
TechniekBrons
Afmetingen18 cm x 39 cm x 6 cm (h x b x d)

Kunst kopen van Georg Wittwer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Georg Wittwer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Georg Wittwer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Georg Wittwer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Georg Wittwer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Georg Wittwer!

Volg het aanbod kunst van Georg Wittwer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Georg Wittwer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Georg Wittwer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Georg Wittwer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Georg Wittwer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Georg Wittwer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Georg Wittwer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Georg Wittwer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Georg Wittwer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Georg Wittwer?

Kunst kopen van Georg Wittwer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Georg Wittwer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Georg Wittwer. Om meer kans te maken om de Georg Wittwer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Georg Wittwer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.