• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ger Jansen (1936-2010)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ger Jansen

Ger Jansen (1936-2010)

Kunstenaar

Ger JANSEN (Apeldoorn 1936 - Den Haag 2010)

beeldhouwer, graficus, schilder, tekenaar, textielkunstenaar, vervaardiger van monotypen Het kleurgebruik vormt een belangrijk bestanddeel van de kracht in het werk van Ger Jansen: het getuigt van een overweldigende vitaliteit en een sterke dramatiek.

De typering 'kolorist' is zeker terecht.

Grote vlakken rood, blauw en geel vormen soms herkenbare, dan weer bijna abstracte onderdelen van een monumentale compositie, doorweven met een grillig lijnenspel. Dit kleurenveld blijft een paradijselijk domein waarin de kunstenares bij wijze van spreken onder de pasteuze verfhuid haar sprookje van de mens en natuur vertelt. Deze expressieve schilderwijze sluit aan bij het na-oorlogse expressionisme.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ger Jansen - Wandkleed, De trimmers (Groot) kopen? Bied vanaf 250!
Ger Jansen - Wandkleed, De trimmers (Groot)

Beeld / Object

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd16-05-2022 om 20:54

Periode1945 t/m 1999
TechniekTextiel
Afmetingen115 cm x 148 cm x 1 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Ger Jansen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ger Jansen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ger Jansen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ger Jansen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ger Jansen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ger Jansen!

Volg het aanbod kunst van Ger Jansen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ger Jansen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ger Jansen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ger Jansen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ger Jansen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ger Jansen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ger Jansen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ger Jansen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ger Jansen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ger Jansen?

Kunst kopen van Ger Jansen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ger Jansen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ger Jansen. Om meer kans te maken om de Ger Jansen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ger Jansen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.