• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ger Langeweg (1891-1970)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ger Langeweg

Ger Langeweg (1891-1970)

Kunstenaar

Ger LANGEWEG (Oudemolen 1891 - Amsterdam 1970)

Langeweg ging na zijn opleiding in Amsterdam naar Vlaanderen en kwam in contact met James Ensor, waar hij zich erg verwant mee voelde.Ger Langeweg bezocht de academies van Gent en Brugge en woonde enige tijd in Parijs. Zijn onderwerpen zijn vaak figuren, stillevens, naakt, landschap en fantasiefiguren in een magisch realistische stijl.Hij werd be_nvloed door Giorgio de Chirico, Raoul Hynckes en Pyke Koch. Maar behield zijn eigen stijl: 'Je moet uit je eigen glaasje drinken', was zijn lijfspreuk.

Aangeboden items
1
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ger Langeweg - Uitvaart van de haan kopen? Bied vanaf 60!
Ger Langeweg - Uitvaart van de haan

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorDutchHeritageArts

Eindtijd14-12-2021 om 21:01

Jaartal1945
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen17 cm x 26 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Ger Langeweg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ger Langeweg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ger Langeweg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ger Langeweg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ger Langeweg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ger Langeweg!

Volg het aanbod kunst van Ger Langeweg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ger Langeweg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ger Langeweg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ger Langeweg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ger Langeweg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ger Langeweg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ger Langeweg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ger Langeweg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ger Langeweg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ger Langeweg?

Kunst kopen van Ger Langeweg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ger Langeweg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ger Langeweg. Om meer kans te maken om de Ger Langeweg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ger Langeweg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.