• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Gerard Carbo (1945)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Gerard Carbo

Gerard Carbo (1945)

Kunstenaar

Gerard CARBO (Utrecht 1945)

Aangeboden items
2
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Gerard Carbo - Oosterschelde - aquarel kopen? Bied vanaf 35!
Gerard Carbo - Oosterschelde - aquarel

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorMiles

Eindtijd03-04-2022 om 10:45

Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
Afmetingen26 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Aftersale
Gerard Carbo - Zicht op wuivend riet kopen? Bied vanaf 30!
Gerard Carbo - Zicht op wuivend riet

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorMrMrsBook

Eindtijd11-05-2022 om 19:07

Jaartal1990
TechniekAquarel
Afmetingen24 cm x 18 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Gerard Carbo

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerard Carbo? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerard Carbo. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerard Carbo en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerard Carbo te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerard Carbo!

Volg het aanbod kunst van Gerard Carbo te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerard Carbo te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerard Carbo instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerard Carbo kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerard Carbo!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerard Carbo kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerard Carbo en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerard Carbo via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerard Carbo of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerard Carbo?

Kunst kopen van Gerard Carbo begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerard Carbo, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerard Carbo. Om meer kans te maken om de Gerard Carbo te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerard Carbo! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.