Gérard Cochet (1888-1969)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gérard Cochet
Gérard Cochet (1888-1969)

Gérard Cochet (1888-1969)

Kunstenaar

Gérard COCHET (Avranches 1888 - Parijs 1969)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Gérard Cochet - sans titre kopen? Bied vanaf 35!
Gérard Cochet (1888-1969) sans titre
TechniekEts
Afmetingen23 cm x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gérard Cochet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gérard Cochet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gérard Cochet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gérard Cochet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gérard Cochet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gérard Cochet!

Volg het aanbod kunst van Gérard Cochet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gérard Cochet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gérard Cochet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gérard Cochet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gérard Cochet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gérard Cochet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gérard Cochet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gérard Cochet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gérard Cochet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gérard Cochet?

Kunst kopen van Gérard Cochet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gérard Cochet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gérard Cochet. Om meer kans te maken om de Gérard Cochet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gérard Cochet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.