Gerard Menken (1919-2004)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerard Menken
Gerard Menken (1919-2004)

Gerard Menken (1919-2004)

Kunstenaar

Gerard MENKEN

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Gerard Menken - Stilleven met speelgoed kopen? Bied vanaf 650!
Gerard Menken - Stilleven met speelgoedSchilderij
Geplaatst dooriskmon
Eindtijd 05-03-2023 om 21:28
Jaartal1978
TechniekOlieverf
Afmetingen60 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gerard Menken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerard Menken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerard Menken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerard Menken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerard Menken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerard Menken!

Volg het aanbod kunst van Gerard Menken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerard Menken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerard Menken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerard Menken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerard Menken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerard Menken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerard Menken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerard Menken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerard Menken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerard Menken?

Kunst kopen van Gerard Menken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerard Menken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerard Menken. Om meer kans te maken om de Gerard Menken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerard Menken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.