Gerard Wessel (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerard Wessel
Gerard Wessel (1960)

Gerard Wessel (1960)

Kunstenaar

Gerard WESSEL (Zwollerkerspel (hist., Zwolle) 1960)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Gerard Wessel - Herman Brood kopen? Bied vanaf 90!
Gerard Wessel - Herman BroodKunstboeken
Geplaatst doorBokito010
Eindtijd 14-09-2022 om 22:33
Jaartal1990
TechniekSoftcover
Afmetingen32.5 cm x 24.0 cm (h x b)

Kunst kopen van Gerard Wessel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerard Wessel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerard Wessel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerard Wessel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerard Wessel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerard Wessel!

Volg het aanbod kunst van Gerard Wessel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerard Wessel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerard Wessel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerard Wessel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerard Wessel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerard Wessel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerard Wessel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerard Wessel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerard Wessel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerard Wessel?

Kunst kopen van Gerard Wessel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerard Wessel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerard Wessel. Om meer kans te maken om de Gerard Wessel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerard Wessel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.