Gerardus Johannes Bos (1825-1898)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerardus Johannes Bos
Gerardus Johannes Bos (1825-1898)

Gerardus Johannes Bos (1825-1898)

Kunstenaar

Gerardus Johannes BOS (Leiden 1825 - Leiden 1898)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Gerardus Johannes Bos - Het Haagsche Schouw kopen? Bied vanaf 50!
Gerardus Johannes Bos - Het Haagsche SchouwPrenten voor 1900
Geplaatst doorErwinKoster
Eindtijd 01-04-2023 om 22:51
Periode1800 t/m 1899
TechniekOverig
Afmetingen25 cm x 31 cm (h x b)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gerardus Johannes Bos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerardus Johannes Bos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerardus Johannes Bos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerardus Johannes Bos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerardus Johannes Bos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerardus Johannes Bos!

Volg het aanbod kunst van Gerardus Johannes Bos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerardus Johannes Bos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerardus Johannes Bos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerardus Johannes Bos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerardus Johannes Bos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerardus Johannes Bos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerardus Johannes Bos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerardus Johannes Bos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerardus Johannes Bos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerardus Johannes Bos?

Kunst kopen van Gerardus Johannes Bos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerardus Johannes Bos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerardus Johannes Bos. Om meer kans te maken om de Gerardus Johannes Bos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerardus Johannes Bos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.