Gerd Arntz (1900-1988)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerd Arntz
Gerd Arntz (1900-1988)

Gerd Arntz (1900-1988)

Graficus

Gerd Arntz: (Remscheid Duitsland 1900 - Den Haag 1988)

Aangeboden items
1
Verkochte items
65
Nationaliteit
Duits Duits  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gerd Arntz - Arbeitslose 1931 HC kopen? Bied vanaf 500!
Gerd Arntz (1900-1988) Duits Nederlands Arbeitslose 1931 HC
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen59 x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gerd Arntz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerd Arntz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerd Arntz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerd Arntz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerd Arntz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerd Arntz!

Volg het aanbod kunst van Gerd Arntz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerd Arntz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerd Arntz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerd Arntz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerd Arntz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerd Arntz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerd Arntz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerd Arntz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerd Arntz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerd Arntz?

Kunst kopen van Gerd Arntz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerd Arntz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerd Arntz. Om meer kans te maken om de Gerd Arntz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerd Arntz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.