Gerriet Postma (1932-2009)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerriet Postma
Gerriet Postma (1932-2009)

Gerriet Postma (1932-2009)

Kunstschilder, Graficus

Gerriet POSTMA (Twijzelderheide 1932 - Groningen 2009)

Aangeboden items
2
Verkochte items
23
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gerriet Postma - Gouache met gesigneerde en genummerde monografie in casette kopen? Bied vanaf 455!
Gerriet Postma (1932-2009) Nederlands Gouache met gesigneerde en genummerde monografie in casette
TechniekGouache
Afmetingen43 x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 455
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gerriet Postma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerriet Postma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerriet Postma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerriet Postma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerriet Postma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerriet Postma!

Volg het aanbod kunst van Gerriet Postma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerriet Postma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerriet Postma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerriet Postma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerriet Postma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerriet Postma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerriet Postma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerriet Postma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerriet Postma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerriet Postma?

Kunst kopen van Gerriet Postma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerriet Postma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerriet Postma. Om meer kans te maken om de Gerriet Postma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerriet Postma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.