Gerrit de Moree (1909-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerrit de Moree
Gerrit de Moree (1909-1981)

Gerrit de Moree (1909-1981)

Kunstenaar

Gerrit de Moree (1909-1981) was een illustrator, monumentaal kunstenaar en schilder.Hij hanteerde veel sgraffito en tekentechnieken.

Aangeboden items
1
Verkochte items
27
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (26 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Gerrit de Moree - Dorpje met kerk kopen? Bied vanaf 350!
Gerrit de Moree - Dorpje met kerkSchilderij
Geplaatst doorLiek66
Eindtijd 19-03-2023 om 22:24
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen63 cm x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gerrit de Moree

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerrit de Moree? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerrit de Moree. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerrit de Moree en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerrit de Moree te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerrit de Moree!

Volg het aanbod kunst van Gerrit de Moree te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerrit de Moree te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerrit de Moree instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerrit de Moree kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerrit de Moree!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerrit de Moree kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerrit de Moree en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerrit de Moree via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerrit de Moree of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerrit de Moree?

Kunst kopen van Gerrit de Moree begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerrit de Moree, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerrit de Moree. Om meer kans te maken om de Gerrit de Moree te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerrit de Moree! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.