• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Gerry Dobbelaer (1939)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Gerry Dobbelaer

Gerry Dobbelaer (1939)

Kunstenaar

Gerry DOBBELAER (Druten 1939)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Gerry Dobbelaer - Twee muzikanten. kopen? Bied vanaf 350!
Gerry Dobbelaer - Twee muzikanten.

Schilderij

Geplaatst doorlamotte

Eindtijd06-05-2022 om 22:34

Jaartal1983
TechniekOlieverf
Afmetingen65.5 cm x 50.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gerry Dobbelaer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerry Dobbelaer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerry Dobbelaer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerry Dobbelaer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerry Dobbelaer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerry Dobbelaer!

Volg het aanbod kunst van Gerry Dobbelaer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerry Dobbelaer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerry Dobbelaer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerry Dobbelaer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerry Dobbelaer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerry Dobbelaer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerry Dobbelaer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerry Dobbelaer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerry Dobbelaer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerry Dobbelaer?

Kunst kopen van Gerry Dobbelaer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerry Dobbelaer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerry Dobbelaer. Om meer kans te maken om de Gerry Dobbelaer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerry Dobbelaer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.