• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Gertrude Hutjens Koene (1884-1972)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Gertrude Hutjens Koene

Gertrude Hutjens Koene (1884-1972)

Kunstenaar

Gertrude HUTJENS-KOENE (Maastricht 1884 - Maasbree (Peel en Maas) 1972)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Gertrude Hutjens Koene - Heuvellandschap met beek. kopen? Bied vanaf 49!
Gertrude Hutjens Koene - Heuvellandschap met beek.

Schilderij

Geplaatst doorBertvee

Eindtijd07-01-2022 om 22:04

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen62 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gertrude Hutjens Koene

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gertrude Hutjens Koene? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gertrude Hutjens Koene. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gertrude Hutjens Koene en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gertrude Hutjens Koene te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gertrude Hutjens Koene!

Volg het aanbod kunst van Gertrude Hutjens Koene te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gertrude Hutjens Koene te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gertrude Hutjens Koene instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gertrude Hutjens Koene kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gertrude Hutjens Koene!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gertrude Hutjens Koene kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gertrude Hutjens Koene en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gertrude Hutjens Koene via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gertrude Hutjens Koene of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gertrude Hutjens Koene?

Kunst kopen van Gertrude Hutjens Koene begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gertrude Hutjens Koene, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gertrude Hutjens Koene. Om meer kans te maken om de Gertrude Hutjens Koene te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gertrude Hutjens Koene! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.