Gijs Keizer (1933)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gijs Keizer
Gijs Keizer (1933)

Gijs Keizer (1933)

Kunstenaar

Gijs Keizer (Amersfoort, 1933)

Aangeboden items
2
Verkochte items
52
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (33 x Favoriet)
filters
Gijs Keizer - schilderij abstract, 130 X 100 cm. kopen? Bied vanaf 450!
Gijs Keizer (1933) Nederlands schilderij abstract, 130 X 100 cm.
TechniekOlieverf
Afmetingen132 cm x 102 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee
FA. (11)
Gijs Keizer - Landschap IJsland kopen? Bied vanaf 350!
Gijs Keizer (1933) Nederlands Landschap IJsland
TechniekOlieverf
Afmetingen66 cm x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Gijs Keizer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gijs Keizer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gijs Keizer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gijs Keizer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gijs Keizer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gijs Keizer!

Volg het aanbod kunst van Gijs Keizer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gijs Keizer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gijs Keizer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gijs Keizer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gijs Keizer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gijs Keizer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gijs Keizer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gijs Keizer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gijs Keizer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gijs Keizer?

Kunst kopen van Gijs Keizer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gijs Keizer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gijs Keizer. Om meer kans te maken om de Gijs Keizer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gijs Keizer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.