Giorgio DeChirico (1888-1978)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Giorgio DeChirico
Giorgio DeChirico (1888-1978)

Giorgio DeChirico (1888-1978)

Kunstenaar

Giorgio DECHIRICO (Volos 1888 - Rome 1978)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  Grieks Grieks  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Giorgio DeChirico - "O" kopen? Bied vanaf 50!
Giorgio DeChirico - "O"Prenten & Uitgaves
Geplaatst doorserARTE
Eindtijd 29-10-2022 om 10:07
Jaartal1973
TechniekOffset
Afmetingen30 cm x 23.5 cm (h x b)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Giorgio DeChirico

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Giorgio DeChirico? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Giorgio DeChirico. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Giorgio DeChirico en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Giorgio DeChirico te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Giorgio DeChirico!

Volg het aanbod kunst van Giorgio DeChirico te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Giorgio DeChirico te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Giorgio DeChirico instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Giorgio DeChirico kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Giorgio DeChirico!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Giorgio DeChirico kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Giorgio DeChirico en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Giorgio DeChirico via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Giorgio DeChirico of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Giorgio DeChirico?

Kunst kopen van Giorgio DeChirico begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Giorgio DeChirico, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Giorgio DeChirico. Om meer kans te maken om de Giorgio DeChirico te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Giorgio DeChirico! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.