Giovanni Battista Piranesi (1720-1778)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Giovanni Battista Piranesi
Giovanni Battista Piranesi (1720-1778)

Giovanni Battista Piranesi (1720-1778)

Kunstenaar

Giovanni Battista Piranesi (Mogliano Veneto, 4 oktober 1720 - Rome, 9 november 1778) was een Italiaanse graficus, die bekend werd door zijn stadsgezichten van Rome, gravuren en etsen van imaginaire kerkers.Piranesi is bekend geworden door zijn grootformaat etsen van stadsgezichten van Rome en gesublimeerde studies van de antieke Romeinse architectuur. Zijn Carceri (kerkers) behoren door hun originele en fantasierijke uitwerking tot een novum in de etskunst. Hij wordt mede door zijn polemische geschriften gezien als een belangrijke intellectuele figuur uit het 18de-eeuwse Rome.

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Giovanni Battista Piranesi - 2 kostbare hardcovers -als designer (2007)- &- maker\uitgever van boeken (2020) kopen? Bied vanaf 75!
Giovanni Battista Piranesi - 2 kostbare hardcovers -als designer (2007)- &- maker\uitgever van boeken (2020)Kunstboeken
Geplaatst doorMiles
Eindtijd 19-03-2023 om 10:00
Jaartal2007
TechniekHardcover
Afmetingen28.5 cm x 24 cm (h x b)

Kunst kopen van Giovanni Battista Piranesi

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Giovanni Battista Piranesi? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Giovanni Battista Piranesi. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Giovanni Battista Piranesi en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Giovanni Battista Piranesi te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Giovanni Battista Piranesi!

Volg het aanbod kunst van Giovanni Battista Piranesi te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Giovanni Battista Piranesi te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Giovanni Battista Piranesi instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Giovanni Battista Piranesi kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Giovanni Battista Piranesi!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Giovanni Battista Piranesi kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Giovanni Battista Piranesi en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Giovanni Battista Piranesi via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Giovanni Battista Piranesi of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Giovanni Battista Piranesi?

Kunst kopen van Giovanni Battista Piranesi begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Giovanni Battista Piranesi, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Giovanni Battista Piranesi. Om meer kans te maken om de Giovanni Battista Piranesi te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Giovanni Battista Piranesi! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.