• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Godelieve van den Hamsvoort (1937)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Godelieve van den Hamsvoort

Godelieve van den Hamsvoort (1937)

Kunstenaar

Godelieve van den HAMSVOORT-PULSKENS

Schilder, graficus.

Geboren te Tilburg in 1937.

Opleiding:

Van 1980 tot 1984 volgde Van den Hamsvoort-Pulskens een opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost in Breda.

Woont en werkt in Breda.

Godelieve van den Hamsvoort-Pulskens combineert in haar grafische werk hoog- en diepdruktechnieken met elkaar. Verschillende elementen, met ieder een eigen kleur, behouden in het gedrukte werk hun eigen vlakken, maar grijpen beeldend gezien in elkaar. Van den Hamsvoort-Pulskens probeert in haar werk het alledaagse te vieren, de schoonheid ervan te tonen. De intimiteit en de uitbundigheid die de natuur in zich draagt, zet haar aan tot bezinning en verbeelding. In haar eerbetoon aan deze natuur streeft Godelieve er dan ook naar harmonie uit te beelden.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
38
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Godelieve van den Hamsvoort - kleurets kopen? Bied vanaf 15!
Godelieve van den Hamsvoort - kleurets

Grafiek na 1900

Geplaatst doorKunsthandelOlafWijman

Eindtijd20-03-2022 om 19:05

Jaartal1990
TechniekEts
Afmetingen49.5 cm x 68 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Godelieve van den Hamsvoort

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Godelieve van den Hamsvoort? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Godelieve van den Hamsvoort. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Godelieve van den Hamsvoort en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Godelieve van den Hamsvoort te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Godelieve van den Hamsvoort!

Volg het aanbod kunst van Godelieve van den Hamsvoort te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Godelieve van den Hamsvoort te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Godelieve van den Hamsvoort instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Godelieve van den Hamsvoort kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Godelieve van den Hamsvoort!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Godelieve van den Hamsvoort kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Godelieve van den Hamsvoort en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Godelieve van den Hamsvoort via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Godelieve van den Hamsvoort of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Godelieve van den Hamsvoort?

Kunst kopen van Godelieve van den Hamsvoort begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Godelieve van den Hamsvoort, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Godelieve van den Hamsvoort. Om meer kans te maken om de Godelieve van den Hamsvoort te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Godelieve van den Hamsvoort! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.