Gradus Verhaaf (1932-2017)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gradus Verhaaf
Gradus Verhaaf (1932-2017)

Gradus Verhaaf (1932-2017)

Kunstenaar

Gradus VERHAAF

Aangeboden items
1
Verkochte items
40
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Gradus Verhaaf - tekening in gemengde technieken kopen? Bied vanaf 65!
Gradus Verhaaf - tekening in gemengde techniekenTekening / Aquarel
Geplaatst doorKunstbedrijf
Eindtijd 20-12-2022 om 21:38
Periode1945 t/m 1999
TechniekPotlood
Afmetingen57 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Gradus Verhaaf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gradus Verhaaf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gradus Verhaaf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gradus Verhaaf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gradus Verhaaf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gradus Verhaaf!

Volg het aanbod kunst van Gradus Verhaaf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gradus Verhaaf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gradus Verhaaf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gradus Verhaaf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gradus Verhaaf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gradus Verhaaf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gradus Verhaaf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gradus Verhaaf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gradus Verhaaf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gradus Verhaaf?

Kunst kopen van Gradus Verhaaf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gradus Verhaaf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gradus Verhaaf. Om meer kans te maken om de Gradus Verhaaf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gradus Verhaaf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.