Guillaume Vogels (1836-1896)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Guillaume Vogels
Guillaume Vogels (1836-1896)

Guillaume Vogels (1836-1896)

Kunstenaar

Guillaume VOGELS (Brussel 1836 - Elsene 1896)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Guillaume Vogels - Schilderij kopen? Bied vanaf 200!
Guillaume Vogels - SchilderijSchilderij
Geplaatst doorDd47
Eindtijd 20-01-2023 om 19:45
Jaartal1977
TechniekOlieverf
Afmetingen33 cm x 25 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Guillaume Vogels

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Guillaume Vogels? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Guillaume Vogels. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Guillaume Vogels en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Guillaume Vogels te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Guillaume Vogels!

Volg het aanbod kunst van Guillaume Vogels te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Guillaume Vogels te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Guillaume Vogels instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Guillaume Vogels kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Guillaume Vogels!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Guillaume Vogels kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Guillaume Vogels en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Guillaume Vogels via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Guillaume Vogels of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Guillaume Vogels?

Kunst kopen van Guillaume Vogels begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Guillaume Vogels, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Guillaume Vogels. Om meer kans te maken om de Guillaume Vogels te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Guillaume Vogels! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.