• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Gunther Borst (1938)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Gunther Borst

Gunther Borst (1938)

Kunstenaar

Günther BORST (Wetzlar, 1938)

Aangeboden items
2
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Gunther Borst - Houtsnede, Tijd kopen? Bied vanaf 20!
Gunther Borst - Houtsnede, Tijd

Grafiek na 1900

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd22-05-2022 om 20:57

Jaartal1978
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen30 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Gunther Borst - Linosnede, Avond in het poortje kopen? Bied vanaf 1!
Gunther Borst - Linosnede, Avond in het poortje

Grafiek na 1900

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd28-05-2022 om 20:24

Jaartal1976
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen32.5 cm x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Gunther Borst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gunther Borst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gunther Borst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gunther Borst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gunther Borst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gunther Borst!

Volg het aanbod kunst van Gunther Borst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gunther Borst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gunther Borst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gunther Borst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gunther Borst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gunther Borst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gunther Borst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gunther Borst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gunther Borst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gunther Borst?

Kunst kopen van Gunther Borst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gunther Borst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gunther Borst. Om meer kans te maken om de Gunther Borst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gunther Borst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.