Guus Hellegers (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Guus Hellegers
Guus Hellegers (1937)

Guus Hellegers (1937)

Kunstenaar

Guus HELLEGERS (Teteringen 1937)

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (13 x Favoriet)
filters
Guus Hellegers - uniek werk van deze beeldhouwer uit 1971 kopen? Bied vanaf 150!
Guus Hellegers (1937) Nederlands uniek werk van deze beeldhouwer uit 1971
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen39 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Guus Hellegers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Guus Hellegers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Guus Hellegers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Guus Hellegers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Guus Hellegers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Guus Hellegers!

Volg het aanbod kunst van Guus Hellegers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Guus Hellegers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Guus Hellegers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Guus Hellegers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Guus Hellegers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Guus Hellegers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Guus Hellegers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Guus Hellegers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Guus Hellegers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Guus Hellegers?

Kunst kopen van Guus Hellegers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Guus Hellegers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Guus Hellegers. Om meer kans te maken om de Guus Hellegers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Guus Hellegers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.