• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Guy Donkers (1975)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Guy Donkers

Guy Donkers (1975)

Kunstenaar

Guy DONKERS (1975)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Guy Donkers - NAAKTE VROUW / ORIGINEEL WERK / 62x74cm / KADER / SIG kopen? Bied vanaf 95!
Guy Donkers - NAAKTE VROUW / ORIGINEEL WERK / 62x74cm / KADER / SIG

Schilderij

Geplaatst doorKUNSTHUIS_BE

Eindtijd25-05-2022 om 22:00

Periode2000 t/m Heden
TechniekGouache
Afmetingen62 cm x 74 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Guy Donkers - NAAKTE VROUW / ORIGINEEL WERK / 71x58cm / KADER / SIG kopen? Bied vanaf 95!
Guy Donkers - NAAKTE VROUW / ORIGINEEL WERK / 71x58cm / KADER / SIG

Schilderij

Geplaatst doorKUNSTHUIS_BE

Eindtijd25-05-2022 om 22:15

Periode2000 t/m Heden
TechniekGouache
Afmetingen71 cm x 58 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Guy Donkers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Guy Donkers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Guy Donkers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Guy Donkers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Guy Donkers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Guy Donkers!

Volg het aanbod kunst van Guy Donkers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Guy Donkers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Guy Donkers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Guy Donkers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Guy Donkers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Guy Donkers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Guy Donkers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Guy Donkers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Guy Donkers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Guy Donkers?

Kunst kopen van Guy Donkers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Guy Donkers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Guy Donkers. Om meer kans te maken om de Guy Donkers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Guy Donkers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.