• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Hanneke Mols-van Gool (1933-2020)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Hanneke Mols-van Gool

Hanneke Mols-van Gool (1933-2020)

Kunstenaar

Hanneke MOLS-VAN GOOL (Goirle 1933 - Tilburg 2020)

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Hanneke Mols-van Gool (1933-2020) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Hanneke Mols-van Gool (1933-2020) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Hanneke Mols-van Gool

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hanneke Mols-van Gool? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hanneke Mols-van Gool. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hanneke Mols-van Gool en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hanneke Mols-van Gool te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hanneke Mols-van Gool!

Volg het aanbod kunst van Hanneke Mols-van Gool te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hanneke Mols-van Gool te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hanneke Mols-van Gool instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hanneke Mols-van Gool kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hanneke Mols-van Gool!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hanneke Mols-van Gool kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hanneke Mols-van Gool en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hanneke Mols-van Gool via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hanneke Mols-van Gool of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hanneke Mols-van Gool?

Kunst kopen van Hanneke Mols-van Gool begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hanneke Mols-van Gool, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hanneke Mols-van Gool. Om meer kans te maken om de Hanneke Mols-van Gool te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hanneke Mols-van Gool! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.