Hans Bogaarts (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Bogaarts
Hans Bogaarts (1948)

Hans Bogaarts (1948)

Kunstenaar

Hans BOGAARTS (Voorburg 1948)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Hans Bogaarts - Vader en Zoon kopen? Bied vanaf 35!
Hans Bogaarts - Vader en ZoonTekening / Aquarel
Geplaatst doorMartha
Eindtijd 20-02-2023 om 22:14
Jaartal1977
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen38 cm x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Hans Bogaarts

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Bogaarts? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Bogaarts. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Bogaarts en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Bogaarts te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Bogaarts!

Volg het aanbod kunst van Hans Bogaarts te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Bogaarts te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Bogaarts instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Bogaarts kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Bogaarts!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Bogaarts kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Bogaarts en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Bogaarts via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Bogaarts of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Bogaarts?

Kunst kopen van Hans Bogaarts begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Bogaarts, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Bogaarts. Om meer kans te maken om de Hans Bogaarts te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Bogaarts! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.