Hans Hofmann (1880-1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Hofmann
Hans Hofmann (1880-1966)

Hans Hofmann (1880-1966)

Kunstenaar

Hans Hofmann (Weißenburg in Bayern, 21 maart 1880 - New York, 17 februari 1966) was een Duits-Amerikaanse schilder, die tot de abstract expressionisten wordt gerekend.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
Hans Hofmann - Kleurenoffset-litho. Affiche: WORKS on PAPER uit 1980 kopen? Bied vanaf 59!
Hans Hofmann - Kleurenoffset-litho. Affiche: WORKS on PAPER uit 1980Affiches
Geplaatst doorHans1951
Eindtijd 07-04-2023 om 22:45
Jaartal1980
TechniekOffset
Afmetingen63 cm x 69 cm (h x b)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Hans Hofmann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Hofmann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Hofmann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Hofmann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Hofmann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Hofmann!

Volg het aanbod kunst van Hans Hofmann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Hofmann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Hofmann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Hofmann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Hofmann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Hofmann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Hofmann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Hofmann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Hofmann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Hofmann?

Kunst kopen van Hans Hofmann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Hofmann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Hofmann. Om meer kans te maken om de Hans Hofmann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Hofmann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.