• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Hans Jochum Bakker (1948)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Hans Jochum Bakker

Hans Jochum Bakker (1948)

Kunstenaar

Hans Jochum BAKKER (Belecke 1948)

Aangeboden items
1
Verkochte items
54
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (24 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Hans Jochum Bakker - zonder titel kopen? Bied vanaf 75!
Hans Jochum Bakker - zonder titel

Grafiek na 1900

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd10-03-2022 om 22:41

Jaartal1991
TechniekZeefdruk
Afmetingen91 cm x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Hans Jochum Bakker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Jochum Bakker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Jochum Bakker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Jochum Bakker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Jochum Bakker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Jochum Bakker!

Volg het aanbod kunst van Hans Jochum Bakker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Jochum Bakker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Jochum Bakker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Jochum Bakker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Jochum Bakker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Jochum Bakker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Jochum Bakker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Jochum Bakker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Jochum Bakker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Jochum Bakker?

Kunst kopen van Hans Jochum Bakker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Jochum Bakker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Jochum Bakker. Om meer kans te maken om de Hans Jochum Bakker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Jochum Bakker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.