Hans Paus (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Paus
Hans Paus (1959)

Hans Paus (1959)

Kunstenaar

Hans PAUS (1959)

Aangeboden items
1
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Hans Paus - Blauw/witte bloemen kopen? Bied vanaf 60!
Hans Paus - Blauw/witte bloemenGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorWinkel56
Eindtijd 08-03-2023 om 22:39
Periode2000 t/m Heden
TechniekHandgekleurd
Afmetingen46 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Hans Paus

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Paus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Paus. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Paus en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Paus te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Paus!

Volg het aanbod kunst van Hans Paus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Paus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Paus instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Paus kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Paus!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Paus kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Paus en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Paus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Paus of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Paus?

Kunst kopen van Hans Paus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Paus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Paus. Om meer kans te maken om de Hans Paus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Paus! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.