Hans Peter Adamski (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Peter Adamski
Hans Peter Adamski (1947)

Hans Peter Adamski (1947)

Kunstenaar

Hans Peter ADAMSKI (Kloster Oesede 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Hans Peter Adamski - Geen titel kopen? Bied vanaf 15!
Hans Peter Adamski - Geen titelGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorBartvanB
Eindtijd 22-03-2023 om 19:58
Jaartal1998
TechniekZeefdruk
Afmetingen30 cm x 22 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Hans Peter Adamski

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Peter Adamski? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Peter Adamski. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Peter Adamski en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Peter Adamski te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Peter Adamski!

Volg het aanbod kunst van Hans Peter Adamski te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Peter Adamski te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Peter Adamski instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Peter Adamski kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Peter Adamski!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Peter Adamski kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Peter Adamski en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Peter Adamski via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Peter Adamski of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Peter Adamski?

Kunst kopen van Hans Peter Adamski begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Peter Adamski, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Peter Adamski. Om meer kans te maken om de Hans Peter Adamski te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Peter Adamski! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.