Hans ter Braake (1938-1996)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans ter Braake
Hans ter Braake (1938-1996)

Hans ter Braake (1938-1996)

Kunstenaar

Hans ter BRAAKE (Almelo 1938 - Sumatra 1996, omgekomen bij ramp met veerboot)

Aangeboden items
1
Verkochte items
14
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
Hans ter Braake - Abstract. kopen? Bied vanaf 49!
Hans ter Braake - Abstract.Tekening / Aquarel
Geplaatst doorAkke
Eindtijd 04-04-2023 om 22:38
Jaartal1982
TechniekGouache
Afmetingen35 cm x 17 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Hans ter Braake

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans ter Braake? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans ter Braake. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans ter Braake en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans ter Braake te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans ter Braake!

Volg het aanbod kunst van Hans ter Braake te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans ter Braake te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans ter Braake instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans ter Braake kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans ter Braake!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans ter Braake kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans ter Braake en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans ter Braake via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans ter Braake of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans ter Braake?

Kunst kopen van Hans ter Braake begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans ter Braake, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans ter Braake. Om meer kans te maken om de Hans ter Braake te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans ter Braake! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.