Hans Vogelzang (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Vogelzang
Hans Vogelzang (1941)

Hans Vogelzang (1941)

Kunstenaar

Hans VOGELZANG (1941)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Hans Vogelzang - aquarel Stilleven met vergiet, appel en handen kopen? Bied vanaf 80!
Hans Vogelzang - aquarel Stilleven met vergiet, appel en handenTekening / Aquarel
Geplaatst doorBerting22
Eindtijd 08-01-2023 om 20:35
Jaartal1990
TechniekAquarel
Afmetingen61 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Hans Vogelzang

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Vogelzang? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Vogelzang. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Vogelzang en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Vogelzang te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Vogelzang!

Volg het aanbod kunst van Hans Vogelzang te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Vogelzang te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Vogelzang instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Vogelzang kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Vogelzang!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Vogelzang kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Vogelzang en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Vogelzang via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Vogelzang of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Vogelzang?

Kunst kopen van Hans Vogelzang begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Vogelzang, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Vogelzang. Om meer kans te maken om de Hans Vogelzang te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Vogelzang! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.