Harm Kamerlingh Onnes (1893-1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Harm Kamerlingh Onnes
Harm Kamerlingh Onnes (1893-1985)

Harm Kamerlingh Onnes (1893-1985)

Kunstschilder, Keramist, Tekenaar

Harm Henrick Kamerlingh ONNES (Zoeterwoude-Dorp 1893 - Leiden 1985)

Harm Kamerlingh Onnes kreeg op jonge leeftijd schilder- en tekenlessen van zijn vader Meso Kamerlingh Onnes. Hij maakte door de jaren heen contact met bekende kunstenaars en sloot zich aan bij onder andere De Stijl. In 1922 besluit Onnes om samen met zijn oom naar o.a. Indonesië, China en Japan te reizen. Na 1933 begint hij zich te interesseren voor keramiek. Zijn werken zijn grotendeels van kinderlijke en speelse aard, alhoewel hij ook serieuzer keramiek gemaakt heeft. De reizen naar het buitenland hebben hem veel inspiratie gegeven. Zijn werk is duidelijk beïnvloed door Chinese dynastieën, Oosterse cultuur, Primitieve volkeren en Oud Hollands keramiek.

Aangeboden items
4
Verkochte items
57
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Harm Kamerlingh Onnes - Portret kopen? Bied vanaf 265!
Harm Kamerlingh Onnes (1893-1985) Nederlands Portret
TechniekAquarel
Afmetingen34 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 265
Bied mee Bied mee
Harm Kamerlingh Onnes - terras kopen? Bied vanaf 330!
Harm Kamerlingh Onnes (1893-1985) Nederlands terras
TechniekAquarel
Afmetingen29 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 330
Bied mee Bied mee
Harm Kamerlingh Onnes - toegeschreven aan, Gezicht op een dorp met op een heuvel met en regenboog kopen? Bied vanaf 150!
Harm Kamerlingh Onnes (1893-1985) Nederlands toegeschreven aan, Gezicht op een dorp met op een heuvel met en regenboog
TechniekOlieverf
Afmetingen32 cm x 40 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
Harm Kamerlingh Onnes - Suspension Bridge, Bristol, Engeland - aquarel 1966 kopen? Bied vanaf 275!
Harm Kamerlingh Onnes (1893-1985) Nederlands Suspension Bridge, Bristol, Engeland - aquarel 1966
TechniekAquarel
Afmetingen38 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 275
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Harm Kamerlingh Onnes

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harm Kamerlingh Onnes? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harm Kamerlingh Onnes. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harm Kamerlingh Onnes en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harm Kamerlingh Onnes te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harm Kamerlingh Onnes!

Volg het aanbod kunst van Harm Kamerlingh Onnes te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harm Kamerlingh Onnes te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harm Kamerlingh Onnes instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harm Kamerlingh Onnes kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harm Kamerlingh Onnes!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harm Kamerlingh Onnes kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harm Kamerlingh Onnes en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harm Kamerlingh Onnes via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harm Kamerlingh Onnes of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harm Kamerlingh Onnes?

Kunst kopen van Harm Kamerlingh Onnes begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harm Kamerlingh Onnes, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harm Kamerlingh Onnes. Om meer kans te maken om de Harm Kamerlingh Onnes te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harm Kamerlingh Onnes! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.