Harmen Meurs (1891-1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Harmen Meurs
Harmen Meurs (1891-1964)

Harmen Meurs (1891-1964)

Kunstenaar

Harmen Meurs (Wageningen 1891 - Ermelo 1964)

Nederlands kunstschilder. Hij schilderde stillevens, landschappen, boerentaferelen en figuren.Zijn stijl was aanvankelijk post-impressionistisch. Daarna werd hij geinspireerd door het kubo-expressionisme (Bergense School ), en het fauvisme. Vanaf de jaren twintig werd zijn werk realistischer en vertoonde het verwantschap met de Nieuwe zakelijkheid.

Aangeboden items
1
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (33 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Harmen Meurs - Stadsgezicht kopen? Bied vanaf 150!
Harmen Meurs - StadsgezichtTekening / Aquarel
Geplaatst doorBobScholteArt
Eindtijd 16-10-2022 om 19:19
Periode1900 t/m 1944
TechniekPotlood
Afmetingen22 cm x 26 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Harmen Meurs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harmen Meurs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harmen Meurs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harmen Meurs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harmen Meurs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harmen Meurs!

Volg het aanbod kunst van Harmen Meurs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harmen Meurs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harmen Meurs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harmen Meurs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harmen Meurs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harmen Meurs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harmen Meurs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harmen Meurs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harmen Meurs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harmen Meurs?

Kunst kopen van Harmen Meurs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harmen Meurs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harmen Meurs. Om meer kans te maken om de Harmen Meurs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harmen Meurs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.