Harry van der Aart (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Harry van der Aart
Harry van der Aart (1951)

Harry van der Aart (1951)

Kunstenaar

Harry van der AART (Haarlem 1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
Harry van der Aart - Landschap Belice kopen? Bied vanaf 50!
Harry van der Aart (1951) Nederlands Landschap Belice
TechniekEts
Afmetingen51 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Harry van der Aart

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harry van der Aart? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harry van der Aart. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harry van der Aart en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harry van der Aart te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harry van der Aart!

Volg het aanbod kunst van Harry van der Aart te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harry van der Aart te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harry van der Aart instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harry van der Aart kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harry van der Aart!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harry van der Aart kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harry van der Aart en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harry van der Aart via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harry van der Aart of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harry van der Aart?

Kunst kopen van Harry van der Aart begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harry van der Aart, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harry van der Aart. Om meer kans te maken om de Harry van der Aart te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harry van der Aart! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.