• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Harry van der Aart (1951)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Harry van der Aart

Harry van der Aart (1951)

Kunstenaar

Harry van der AART (Haarlem 1951)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Harry van der Aart - Dagboek 1978 kopen? Bied vanaf 25!
Harry van der Aart - Dagboek 1978

Grafiek na 1900

Geplaatst doorErkel2011

Eindtijd12-02-2022 om 22:24

Jaartal1978
TechniekEts
Afmetingen69 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Aftersale
Harry van der Aart - Landschap Belice kopen? Bied vanaf 50!
Harry van der Aart - Landschap Belice

Grafiek na 1900

Geplaatst doorJohn54

Eindtijd07-03-2022 om 22:54

Jaartal1985
TechniekEts
Afmetingen51 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Harry van der Aart

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harry van der Aart? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harry van der Aart. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harry van der Aart en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harry van der Aart te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harry van der Aart!

Volg het aanbod kunst van Harry van der Aart te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harry van der Aart te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harry van der Aart instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harry van der Aart kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harry van der Aart!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harry van der Aart kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harry van der Aart en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harry van der Aart via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harry van der Aart of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harry van der Aart?

Kunst kopen van Harry van der Aart begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harry van der Aart, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harry van der Aart. Om meer kans te maken om de Harry van der Aart te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harry van der Aart! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.