Harry van der Wee (1918)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Harry van der Wee
Harry van der Wee (1918)

Harry van der Wee (1918)

Kunstenaar

Harry van der WEE (Utrecht 1918)

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (15 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Harry van der Wee - Olieverf op doek: 'Verlaten gebied' kopen? Bied vanaf 175!
Harry van der Wee - Olieverf op doek: 'Verlaten gebied'Schilderij
Geplaatst doorKiewitKunst
Eindtijd 01-09-2022 om 19:31
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen52 cm x 62 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Harry van der Wee - Compositie in Blauw, Techniek:gem techniek/papier, kopen? Bied vanaf 200!
Harry van der Wee - Compositie in Blauw, Techniek:gem techniek/papier,Schilderij
Geplaatst doorDanny76
Eindtijd 29-01-2023 om 20:59
Periode2000 t/m Heden
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen56 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Harry van der Wee

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harry van der Wee? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harry van der Wee. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harry van der Wee en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harry van der Wee te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harry van der Wee!

Volg het aanbod kunst van Harry van der Wee te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harry van der Wee te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harry van der Wee instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harry van der Wee kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harry van der Wee!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harry van der Wee kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harry van der Wee en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harry van der Wee via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harry van der Wee of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harry van der Wee?

Kunst kopen van Harry van der Wee begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harry van der Wee, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harry van der Wee. Om meer kans te maken om de Harry van der Wee te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harry van der Wee! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.