Heinz Battke (1900-1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Heinz Battke
Heinz Battke (1900-1966)

Heinz Battke (1900-1966)

Kunstenaar

Heinz BATTKE (Berlin 1900 - Frankfurt am Main 1966)

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Heinz Battke (1900-1966) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Heinz Battke

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Heinz Battke? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Heinz Battke. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Heinz Battke en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Heinz Battke te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Heinz Battke!

Volg het aanbod kunst van Heinz Battke te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Heinz Battke te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Heinz Battke instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Heinz Battke kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Heinz Battke!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Heinz Battke kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Heinz Battke en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Heinz Battke via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Heinz Battke of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Heinz Battke?

Kunst kopen van Heinz Battke begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Heinz Battke, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Heinz Battke. Om meer kans te maken om de Heinz Battke te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Heinz Battke! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.