Helen Sieger (1911-2010)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Helen Sieger
Helen Sieger (1911-2010)

Helen Sieger (1911-2010)

Kunstenaar

Helen SIEGER (NYC, 1911)

Aangeboden items
1
Verkochte items
17
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (19 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Helen Sieger - "Abstract danspaar" - Gouache op papier kopen? Bied vanaf 325!
Helen Sieger - "Abstract danspaar" - Gouache op papierSchilderij
Geplaatst doormartins
Eindtijd 26-03-2023 om 21:47
Periode1945 t/m 1999
TechniekGouache
Afmetingen83 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Helen Sieger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Helen Sieger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Helen Sieger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Helen Sieger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Helen Sieger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Helen Sieger!

Volg het aanbod kunst van Helen Sieger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Helen Sieger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Helen Sieger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Helen Sieger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Helen Sieger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Helen Sieger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Helen Sieger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Helen Sieger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Helen Sieger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Helen Sieger?

Kunst kopen van Helen Sieger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Helen Sieger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Helen Sieger. Om meer kans te maken om de Helen Sieger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Helen Sieger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.