Helene Bueno (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Helene Bueno
Helene Bueno (1949)

Helene Bueno (1949)

Kunstenaar

Hélène Bueno is geboren in Amersfoort op 15 juni 1949 en heeft in Amsterdam gewerkt. Echtgenote van Max Bueno de Mesquita. Ze is als kunstenares in Nederland bekender geworden doordat Pim Fortuyn werken van haar in zijn collectie had. Hélène gebruikte diverse technieken maar meeste werken zijn of aquarel. Ze is aquarelliste en heeft hier ook les in gegeven. Veel van haar werken dragen een maatschappelijk beeld dat in de jaren dat Bueno het schilderde vaak onbesproken thema’s waren. Maatschappelijke thema’s als groepen mensen, tegenstellingen in de maatschappij, en ook uitsluiting van individuen binnen een groep. Vaak weergegeven in een overzichtelijke leefomgeving tussen mensen. Het is dan ook geen wonder dat Fortuyn haar werk bewonderde en bezat.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Helene Bueno (1949) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Helene Bueno

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Helene Bueno? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Helene Bueno. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Helene Bueno en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Helene Bueno te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Helene Bueno!

Volg het aanbod kunst van Helene Bueno te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Helene Bueno te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Helene Bueno instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Helene Bueno kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Helene Bueno!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Helene Bueno kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Helene Bueno en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Helene Bueno via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Helene Bueno of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Helene Bueno?

Kunst kopen van Helene Bueno begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Helene Bueno, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Helene Bueno. Om meer kans te maken om de Helene Bueno te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Helene Bueno! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.