• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Helmut Middendorf (1953)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Helmut Middendorf

Helmut Middendorf (1953)

Kunstenaar

Helmut MIDDENDORF (Dinklage, 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Duits
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Helmut Middendorf - Ohne Titel/No title/Zonder Titel (Neue Wilde/New wilds/Nieuwe Wilden) kopen? Bied vanaf 1500!
Helmut Middendorf - Ohne Titel/No title/Zonder Titel (Neue Wilde/New wilds/Nieuwe Wilden)

Schilderij

Geplaatst doordjs

Eindtijd22-05-2022 om 22:48

Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
Afmetingen73 cm x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Helmut Middendorf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Helmut Middendorf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Helmut Middendorf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Helmut Middendorf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Helmut Middendorf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Helmut Middendorf!

Volg het aanbod kunst van Helmut Middendorf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Helmut Middendorf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Helmut Middendorf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Helmut Middendorf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Helmut Middendorf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Helmut Middendorf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Helmut Middendorf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Helmut Middendorf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Helmut Middendorf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Helmut Middendorf?

Kunst kopen van Helmut Middendorf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Helmut Middendorf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Helmut Middendorf. Om meer kans te maken om de Helmut Middendorf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Helmut Middendorf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.