• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Henderickx Frits (1919-2009)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Henderickx Frits

Henderickx Frits (1919-2009)

Kunstenaar

Frits HENDERICKX ( Raamsdonksveer 1919 - Schiedam 2009 )

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Henderickx Frits - Erepenning Aleida Gemeente Schiedam slecht 21x uitgereikt kopen? Bied vanaf 100!
Henderickx Frits - Erepenning Aleida Gemeente Schiedam slecht 21x uitgereikt

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorPensioenman

Eindtijd21-12-2021 om 21:44

Jaartal1987
TechniekPenning
Afmetingen8.5 cm x 8.5 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Kunst kopen van Henderickx Frits

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henderickx Frits? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henderickx Frits. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henderickx Frits en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henderickx Frits te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henderickx Frits!

Volg het aanbod kunst van Henderickx Frits te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henderickx Frits te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henderickx Frits instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henderickx Frits kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henderickx Frits!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henderickx Frits kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henderickx Frits en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henderickx Frits via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henderickx Frits of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henderickx Frits?

Kunst kopen van Henderickx Frits begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henderickx Frits, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henderickx Frits. Om meer kans te maken om de Henderickx Frits te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henderickx Frits! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.