Hendrik Greeven (1787-1854)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hendrik Greeven
Hendrik Greeven (1787-1854)

Hendrik Greeven (1787-1854)

Kunstenaar

Hendrik GREEVEN (Zaandam 1787 - Amsterdam 1854)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Hendrik Greeven - Jonge boer en landsmeisje s Bosch kopen? Bied vanaf 75!
Hendrik Greeven - Jonge boer en landsmeisje s BoschPrenten voor 1900
Geplaatst doorciscus_9com
Eindtijd 19-08-2022 om 22:48
Periode1800 t/m 1899
TechniekOverig
Afmetingen22 cm x 15.7 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Hendrik Greeven

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hendrik Greeven? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hendrik Greeven. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hendrik Greeven en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hendrik Greeven te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hendrik Greeven!

Volg het aanbod kunst van Hendrik Greeven te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hendrik Greeven te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hendrik Greeven instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hendrik Greeven kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hendrik Greeven!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hendrik Greeven kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hendrik Greeven en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hendrik Greeven via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hendrik Greeven of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hendrik Greeven?

Kunst kopen van Hendrik Greeven begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hendrik Greeven, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hendrik Greeven. Om meer kans te maken om de Hendrik Greeven te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hendrik Greeven! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.