Hendrik Rienderhoff (1916-1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hendrik Rienderhoff
Hendrik Rienderhoff (1916-1965)

Hendrik Rienderhoff (1916-1965)

Kunstschilder, Tekenaar

Hendrik RIENDERHOFF (Enkhuizen 1916 - Putten 1965)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Hendrik Rienderhoff - Indonesisch landschap met katsuraboom - kopen? Bied vanaf 44!
Hendrik Rienderhoff - Indonesisch landschap met katsuraboom -Schilderij
Geplaatst doorBarbizonArt
Eindtijd 26-03-2023 om 20:41
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen41 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Hendrik Rienderhoff

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hendrik Rienderhoff? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hendrik Rienderhoff. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hendrik Rienderhoff en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hendrik Rienderhoff te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hendrik Rienderhoff!

Volg het aanbod kunst van Hendrik Rienderhoff te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hendrik Rienderhoff te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hendrik Rienderhoff instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hendrik Rienderhoff kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hendrik Rienderhoff!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hendrik Rienderhoff kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hendrik Rienderhoff en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hendrik Rienderhoff via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hendrik Rienderhoff of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hendrik Rienderhoff?

Kunst kopen van Hendrik Rienderhoff begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hendrik Rienderhoff, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hendrik Rienderhoff. Om meer kans te maken om de Hendrik Rienderhoff te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hendrik Rienderhoff! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.